shape
shape

2024 DÜNYA NE BEKLİYOR?

2024 Dünya Ne Bekliyor?

Dünya Ne Konuşuyor Raporları

2024 Dünya Ne Bekliyor? Raporu, sizleri dünya gündemi hakkında bilgilendirmek, küresel fırsat ve riskleri ortaya koymak amacıyla uluslararası düşünce kuruşlarının ve çeşitli haber kaynaklarının değerlendirmelerini içeren bir seçki niteliğinde...

Detaylar

Kalkınma Odaklı Stratejik Araştırmalar Merkezi (KOSAM), 2024 itibarıyla yeni bir formatla daha karşınızda.

Son üç yıldır aralıksız devam eden “Dünya Ne Konuşuyor?” (DNK) bültenleri, iki yıldır sizlerle buluşturduğumuz “Dünya Ne Konuştu?” almanağı ve gündem belirleyen raporlarının ardından yine gelenekselleşmek üzere hazırladığımız “Dünya Ne Bekliyor?” çalışmasını takipçilerimize sunmaktan gururluyuz.

Düşünce kuruluşu kimliğiyle araştırma raporları üretmeye, bilgi notları yayımlamaya ve farklı sorunlara çözüm sunma amacıyla projeler hazırlamaya devam eden KOSAM ekibimiz, 2024 Dünya Ne Bekliyor? Raporu ile ilgilileri dünya gündemi hakkında bilgilendirmek, küresel fırsat ve riskleri ortaya koymak amacıyla uluslararası düşünce kuruşlarının ve çeşitli haber kaynaklarının değerlendirmelerini içeren bir seçki hazırladı.

Özellikle Dünya Ekonomik Forumu çıktılarını da barındırması için Ocak sonu baskıya verdiğimiz 2024 Dünya Ne Bekliyor? Raporu’nu, alacağınız kararlarda, gelecek yatırımlarınız ve süreç yönetimlerinizde başvuracağınız temel kaynaklardan biri olarak konumladık.

Hızlı İletişim

Konuyla ilgili merak ettikleriniz veya iletmek istedikleriniz için hemen bize yazabilirsiniz!

Diğer Raporlar